Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En aning om vad Jesus betyder för mig.


Aning

Min ljuvligaste av allt ljuvligt, min skatt,

så förstår du, att du besitter kärlekens underbara makt.

Jesus min frälsare och konung du är, jag ber i denna natt

låt alla få ana din omsorgs kärleksfulla kraft.




Fri vers av Smurfan
Läst 500 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 23:00



Bookmark and Share


  jokerdam
jesus är bra
2008-09-11

  Maria T
Så fin aftonbön
2008-09-07

  Fyrhed
fin :)
2008-08-12

  Eva Langrath VIP
Så vackert. Skönt att det finns fler som tror. Där två eller tre är församlade skall världen se att jag har sänt dem, säger Jesus. Jag förenar mig med dig i din bön.

Eva
2008-08-12

  Havsbris
Tack för att du tror...

För att jag kunde läsa
och vara mer säkert på
att världen kan inte gå
under när finns sådana
människor för att envisa
och bära vidare sanning,
som inte är allas,
men det
räcker att finns även bara en
som tror,
för att säkra Den Enda
som är ren, äkta och sann,
Gud!!

Tack!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan