Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klegg

Tar av sig skorna. Går in i den ensamma lägenheten. Tulpaner vissna. Var är alla ljud? Tystnad och död här inne. Det växer grönt klegg. Måste bort. Sjunker ner i det heta vattnet. Det pulserar. Dammet lossnar. Löser upp sig i vattnet. Klegget smetar ut sig, blir till en tunnare hinna fördelat jämnt över kroppen. Känns bättre nu.

Tvåldoften döljer det som inte borde vara där.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-06 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP