Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stressens ekorrhjul


Jag sökte, gav upp och fann


Under så många
dagar, månader, år
sökte jag
lösningen på
mitt problem


sökte tills jag
stupade
gav upp
resignerade


då kom insikten


att inte söka
att inte lösa
att strunta
i problemet


att känna stillheten

var lösningen




Fri vers av Nic
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-07-17 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic