Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord i natten ...


Ljusglimt

Ser mig
i spegeln
tillsammans med dig
jag hissar seglen

Kryssar
i motvind
med kraft
av den medvind
som föds genom dina kyssar

den kraft jag haft
men för stunden
ej längre har
ty själva min existens
rister i den en gång
så fundamentalt stabila grunden

Men att veta
att du finns kvar
ger mig de svar
som får mig att sluta leta
ty allt jag behöver
för att lindra det som är
och förhindra att jag inte finns här
när du kommer till mig

är vetskapen om att du älskar mig
så som jag alltid har och fortjämt
kommar att älska dig




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-06 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2016-02-03

  Amari
Denna text har jag läst flera gånger, då den är så full av äkta känslor. Tycker mycket om den. Bokmärker den nu, så jag inte tappar bort den.
2015-09-18

  Roula O
vackra rader man gärna tar tills sig i natten...gillas!
2009-05-08

  Rublev
Tack! Som en ljum vårvind mitt i höstrusket!
See U soon!
2008-10-12

    humla
Det känns vackert inuti när jag läser den här
2008-08-22

    wilja
tar till mig dessa ord i natten . de smälter lätt in.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP