Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för sent

Egentligen
Är det alldeles för sent
o jag vet
att det kommer straffa sig
men jag kommer aldrig bli vanlig
sköta mig
tro mig
jag har försökt
anpassa mig
kommer alltid vara
annorlunda
men nu
kan jag leva med det




Fri vers av Highend
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-08-06 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend