Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dagen var det många badgästers leenden som spred sig.....




Krabbfiske

 

solen gassar

stranden överfull

småkillarna fiskar krabbor

hinken full

 

föräldrar förmanar

krabborna kan dö i hinkens varma vatten

de åker tillbaks

då säger en liten knatte

 

mamma

tror du att krabborna

tycker om att åka upp och ner

som på Liseberg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-06 13:41



Bookmark and Share


  Kalle.O
Garanterat inte, men alternativen vet dom ju inte och det är väl lika bra det!
Mysig text!
2008-08-06

  Regular
denna texten förde mig rakt tillbaka när man var liten och var på västkusten och fiskade krabbor.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP