Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar inte förutfattade meningar, ta reda på innan du säger något.


Fyllot

Det sitter några gubbar i parken på en bänk

De dricker, de spottar och någon säger de luktar

De tittar på folk som går förbi

De ser att folket tittar bort och De fortsätter titta

Folket säger att de är säkert berusade

Folket säger de vill säker tigga pengar

Folket säger de luktar skunk och har säkert inte tvättat sig på minst en vecka

De säljer Aluma till mig, tack säger jag; de luktade inte dåligt, de drack burkar av coca-cola och de var mycket trevliga….




Fri vers av Smurfan
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 14:29



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Enkelt skrivet men så oerhört viktigt!
Det är lätt att se till ytan. Vem har itne sett smutsiga naglar på pojkar förr? Utan att man har nåt att säga om det!
2008-08-06

  Kalle.O
Precis så är det, så j-a tröttsamt!
Bra skrivet!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan