Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftersom jag avskyr citationstecken väljer jag dialogens integrering i texten. totala. annars formaterar jag citaten & replikerna i kursivt. bara det.


i det som kallas B I K I N I

det som ska bli monster, du fångar det mellan händerna. lägger undan det i fickan & ler mot mig. kolla igen. du skakar på huvet. bara damm.

under sängen ligger dammet i stora klasar. ler & slår ihop händerna. jag skriker högt. dödade det.

*

var jag runt dig tillräckligt mycket skulle jag också bli vampyr. vi gick till stranden med din syster, I gick med mig. lite efter. det gick inte för solen att göra något med din hud. inte röd inte brun. alltid vitt, som genomskinligt. som att du avlägsnade dig. I gick med mig, vaktade.



I'm a wolf screamin' lonely in the night I'm a bloodstain on the stage. radion låter över hela stranden. kom hit. fingret i luften, det kröks & rätas i en rörelse. ett tatuerat H som rörs framåt bakåt i luften. H som i HATE. dom andra bokstäverna håller du knutna i handflatan. solen lyser rakt in i mina ögon, solstrålarna blir vassa skärvor. du ser ut som spetsad av en väldig krona. filten vid dina fötter, ciggen klämd mellan V & E. du, bara klädd i det som kallas b i k i n i. well I'm a razor to the knife, oh lonely is our life. varje kväll när jag sover över hos din syster. när du kommer in & letar det som blir monster. varje morgon letar jag på min hals.

smörgåsarna knastrar mellan tänderna. I är en barnunge. hon kastar sand åt alla håll. det fungerar inte. jag rör mig bara närmare dig. I'll be the love in your eyes, I'll be the blood between your thighs, and then I'll have you cry for more, I'll put strength to the test, I'll put the thrill back in bed, I'm sure you've heard it all before. jag ser hörntänderna. det går inte för sanden att göra något med dina hörntänder. inte erodera ner dom, vita & vassa. hur många smörgåsar du än äter på stranden.

& radion: I'll be the risk in the kiss, might be anger on your lips, might run scared for the door, but in the season of wither, ya stand and deliver. blundar jag, flimrar solen snabbt frenetiskt inne i ögonen.




Prosa (Novell) av Fred Söderblom
Läst 788 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 18:51



Bookmark and Share


    smuts
du är så galet bra. får mindervärdeskomplex när jag läser dig.
2008-08-19

  TooFalse
yo brother.. Coolt fixat! Gillade när du använde svengelska.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fred Söderblom
Fred Söderblom