Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

“Allra käraste syster”

Du är hos mig

men hur länge sen var det inte

Jag minns dina drag vagt

efter alla tiotals år som gått

Varför? Kan jag tänka…

eller Tänk om…Brukar jag också säga.

Folk frågar om vi har kontakt.

Jag svarar automatiskt:

Jag bryr mig inte om hennes katter och getter!

Nej, vi har inte kontakt!

Jag vill ju nå dina tankar.

För mig är du som levande död.

OchomdetskullenågonsinfinnasmöjlighettillattdetskulleKUNNAvaraannorlunda så…

så är jag hos dig.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 867 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-06 23:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ett varmt hjärta som bultar och reflekterar...

håll hoppet levande om ett möte som kan ske.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP