Min mamma dog för ett år sedan - " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma dog för ett år sedan -


Brevet som inte kom

 

Jag fanns inte

när du behövde mig

var inte

kärleksfull

ställde för stora krav

istället för stöd

och borde nog

ha varit gladare

och låtit dig få

förtjänt uppmärksamhet

och inte stängt dörren 

när du bad om hjälp

 

har jag inte

bett dig förlåta mig

det borde jag kanske

vill du det

 

det är okej mamma
du har ju nog med bekymmer
som du brukar säga

jag förlåter dig även om du aldrig bett om det

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 23:32



Bookmark and Share


  Kalle.O
Som alltid otroligt berörande text...
2008-08-07

  Michaela Dutius
En ödesmättad rubrik och en vacker dikt...med all den försonande kärlekens styrka i orden
2008-08-07

  Regular
vacker text om hjärtats förlåtelse. ..som är så viktigt...
2008-08-07

  Pär-Anders
Vacker! vem skall ta första steget? En länktan om att få förlåtelse och att få förlåta. Ett steg i rätt riktning, ett brev med texten "Förlåt" allt kan tas med, inget lämnas oberört....
Väldigt fint skrivet!
En självklar "Applåd".......

K R A M :)
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP