Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lära sej

har lärt mej att aldrig ge upp hoppet
har lärt mej att ta fram leendet genom tårarna
har lärt mej att vara stark när man är svag
har lärt mej att när slutet är nära måste man börja om igen




Fri vers av mariahellström
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström