Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heroin är din enda kärlek

 




Förlagd

 

strypta toner krängde
Bryan A klämde av
en raspig sopran

takten slog kullebytta
svällde i mitt hjärta
fram och tillbaka
dunkande toner

i önskningar och brus
fanns hopp
och jag önskade att kvällen
skulle leva i en tidlöshet

i en bubbla


en helgjuten symmetri
mellan här och där
i nya skor skavde
sommar och salt

jag hade volanger


jag älskade dig
så intensivt
borttappad verklighet
badade i illusioner
du visste aldrig
vem jag var

 

om det tar en evighet
att nå ner
till de djupaste av dina ärr
om det finns sagor
skrivna i dina förvirrade ögon
om där finns kärlek
i dina yviga rörelser

tar alla kvällar
sina slut

 




Fri vers av Laijza
Läst 768 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-07 11:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Läser och läser...om och om igen...berörs och förförs...
2008-10-01

  Michaela Dutius
En dikt som jag nu läst många gånger...jag ser den som att du beskriver ett minne som aldrig släppt taget.
berörande och vacker är den
2008-09-13

  aftermath
passion för Bryan ger av insikt
det syns tydligt här
tänk om karln kunde läsa.." jag älskade dig
så intensivt
borttappad verklighet
badade i illusioner
du visste aldrig
vem jag var "
!
2008-08-08

    Lars Gullberg
vilken jävla häftig tavla först, sen : Du skriver så direkt och konkret, det är på nått sätt som om orden redan finns där när du skriver dom.

föresten tog Horset livet av flera av mina vänner ute i Rågsved på sjutti och åttitalet. fastnade aldrig på den drogen själv, det kan jag tacka min Gud för.

Kram din skrivvän Lars
2008-08-07

    Melona
Jävlar,
det här är det BÄSTA jag har läst av dig!
Ska fundera på varför, ett litet slag...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang