Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min självstudie

Om man föds färdigt lite galen

Så är det ju en bra sak

Då vet man att man aldrig

Kan flippa ut o bli galen senare=)




Övriga genrer av merasera
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-07 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att man föds galen.
2008-08-07

  Elaine.S VIP
En helt underbar liten studie:))
2008-08-07

  Hanni
Haha.. härlig! Då vet jag att jag inte kommer flippa ut senare :)
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

merasera