Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lili....




Din röst i telefonen

hör dig lite närmare

som av kött och

blod

sjungande

 

du frågar hur det är

jag svamlar omkring

för just det är ju sådant

jag aldrig har ett vettigt

svar på

 

inte kunde jag få ur mig 

all beundran heller

 

 alla tack du skulle haft

för alla stunder du lyft mig

ut ur den grå vardagen

ruskat om allt det dystra

värmt med din klokskap och

ditt djupa sinne

väckt

fantasins färgglada land

till liv

men kanske hörde du att

det fanns där

i min röst

 

det önskar jag

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 432 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-07 13:06



Bookmark and Share


  Moniqa
Åh vilken fantastisk dikt om vänskap. Kan höra din röst i den. Superfin! :-))
2008-08-19

    Maria Malm
Precis som det kan bli, när man ska uttrycka sig, till någon man uppskattar mycket.
2008-08-07

  Ilona _L
Som taget ur mitt eget huvud!!!
Applåd o bokmärks!
2008-08-07

  Lena Krantz VIP
Det tror jag nog....att det hördes i din röst alltså!

;o)
2008-08-07

  noname_realmind
Ömsint och varmt om vänskap...

Tar fram näsduken igen tror jag... ;)
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren