Foto: Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ulla T


Resan

 

ibland reste vi långt

och kände äventyret vänta

våra hjärtan slog extraslag

 

alla dagar med dig

andades äventyr även om resan bara

gick mellan bilen och huset

 

när du slutade andas

upphörde mitt livs äventyr

och resorna lockar inte mer

 

jag har försökt allt

vill hedra dig med att leva

så som jag vet att du ville

 

känner mig som en svikare

när jag inser att det inte går

att lura sig själv är meningslöst

 

när din kamp för livet var över

tog du med dig äventyret

och jag reser inte mer

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-07 14:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ledsamt att läsa. Något så vackert som inte längre får vara. Känner igen mig i känslan av att vara "svikare".. dock i mitt fall mot barnen..
2008-08-07

  Kalle.O
Du skriver så otroligt gripande vackert Ulla, är ganska övertygad om att du kommer att återförenas med din käraste en dag...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP