Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska bli bättre

 

sorgen läker med tiden

ska du se

tröstande ord får hål

medan tiden

går och går

fast den står still

ensamhetsiloseringen

är det enda

som ökar

 

men det ska

bli bättre

det säger

de som vet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 14:57



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja önskar jag kunde säga att det blir det. Men ibland går det liksom bakåt och sen framåt igen;kanske plötsligt lyser solen tämligen molnfritt en vacker dag ? Livet är ju i ständig förändring..men svårt att stöpas om gång på gång..
2008-08-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hopp i topp
Gott lopp!
********
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP