Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hala diken

tyckte jag höll mig så bra

på vägen och ändå

halkade jag ner i diket igen

som känns dyigare våtare klibbigare halare

än någonsin

och jag kommer inte upp

ur dyn

 

jag noterar att det nu inte längre är

det svarta hålet

utan ett dike

må det betyda något

så vore jag tacksam

 

uppe ur det svarta hålet kom en styrka

nu är det 

naggade bitar ur mig

av dagars tristess

måste bara

stå ut

helt enkelt

bara stå ut

 

i vilket skick

kommer man upp

ur hala diken

 

kommer man upp

ur hala

diken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 16:44



Bookmark and Share


  Kalle.O
Önskar det fanns något jag kunde göra...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP