Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
don't let the world break me tonight


hand i hand går vi hem.

spegel jag ler mot dig i natt.
du. och jag. vi är två.

olika.



***


mina ögon
visar
mig själv




jag flyter på en
liten båt
jag har inga åror
bara flyter omkring
i ett hav
jag vet inte när
jag kan inte
förklara var


allt mina ögon visar


jag ligger på rygg
det droppar
men jag vet inte
vad
kanske är det
livsgnistan
du tog med dig
ditt kalla blod
som en gång
var solen



men det är alltid natt nu



jag vet att det är natt
det är alltid natt
i mina ögon


Inne

i mina ögon


här ligger jag
och flyter
jag tror att månen
ger ett sken av
närvaro
men jag är inte
säker

jag är inte säker
på att jag finns längre



den lilla pärlan
syns inte
i nattsvart hav

jag gungar nu
i takt
med något
eller någon
jag vet inte
men jag flyter med
jag är blind
och förlamad


jag önskar


ta mig hem


jag önskar


glid in, mellan mina fingrar
och ta ett stadigt grepp


omfamnens varma grepp
den efterlängtade omfamnen
som är det enda som kan


ta mig hem



jag rullar ner
i det, med det
lös mig, mina
knutar vill ge mig
dödens slag


men jag vill bara

lös mig
ta mig hem


kan du se oss
någon gång resa oss?
gå på vatten
rädda oss


rädda oss


ta min hand
ta mig hem




Fri vers av fossie
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-07 16:53



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Underbart, nej, magiskt vackert.
Och jag känner igen mig i mycket av det du skriver.

Hoppas du hittar hem snart!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie