Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struptag

 

som en hand

om strupen

en klump

i magen

något åt

hjärtat

knäna darrar

huvudet dunkar

tin-ni-tus  tin-ni-tus

 

handen om strupen

tar större grepp

flämtandas i

dypölen

och

nu kan det inte

bli värre

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-07 16:53



Bookmark and Share


  Rachel Roth
starkt ångestfyllt!
2008-08-07

  Kalle.O
Det gör ont att läsa det du skriver, dels för att jag vet vad du går igenom men också för att det är så ärligt, mycket vackert och välskrivet!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP