Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill Dö på Havet




Jag vill dö på havet


för jag vet




att i dess omfamning


kommer jag alltid vara trygg




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 872 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-07 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I wanna live like an Egyptian
I wanna die by river Nile" (Blue For Two)

Jag vet att jag är trygg när jag dör därför att Jesus bor i mitt hjärta och därför är jag på väg till himlen.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob