Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på dig själv kära syster!




Tro på dig själv idag, imorgon och i din underbara framtid

Om DU inte tror på dig så minskar sannolikheten att andra gör dito




Dina ord är sanning även om de må stå ensamma

Ditt stämband är ditt viktigaste redskap i livet




Dina handlingar är de rätta så länge du fyller dina lungor med syre

Ge aldrig upp och blicka framåt




Du duger alltid som du är inför livets betydelsefulla

De andra är luft som blåser dig förbi




Du är den bäste för världen varje dag ditt hjärta spritter av liv

Du kan uträtta storverk vareviga dag




Min vän, släck aldrig lyckans låga för då famlar du i blindo

Låt aldrig världens skuggor smitta ditt hjärta med sorg




Tro på dig själv!




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-07 23:34



Bookmark and Share


  Angeldust
Skriver som föregående, känner mig lite gladare och ibalnd behöver man bli lite triggad för att må bättre, som en text som din .bokmärker Tack å kram Tinny
2008-08-14

    AnnaGs
Nu blev jag genast mycket gladare,
tack för denna väldigt upplyftande text! :)
2008-08-13

    Jenka
Vilken uppmuntrande dikt! :) Tycker mycket om den.
Jag tyckte allra bäst om de här raderna:
"Dina ord är sanning även om de må stå ensamma"
"Dina handlingar är de rätta så länge du fyller dina lungor med syre"
De berörde mig väldigt.
Mycket bra det här! :)
*Applåd*
/Jasmine.
2008-08-08

  Smurfan
Toppen, mycket bra förklaring på hur det verkligen är.
Du gör som jag TRO på dig själv. Visst är vi bäst!!!
Applåd!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg