Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
www.sofiaroos.bloggspace.se


7/8 Du dränkte mig i kväll, men fick mig ändå att flyta


Alltså... det regnar så sjukt mycket ute just nu...

Det regnar så mycket att... gatorna är helt översvämmade..Åskan ligger över i Halmstad just nu, och det gör även ja...Lasse Winnerbäck var otrolig ikväll! Trots att regnet precis bröt ut när han skulle gå på scen. Jag kom dit lite tidigare än de andra, jag ville se allt från början. Svetten lackade i pannan av den lilla promenaden längs havet till Brottet. Värmen är tillbaka.

Jag gick in på området och satte mig på cafét med en juice och tittade ut över allt folk på gräset. Picnic, brassestolar, the Cure som mellanmusik, barn med hörselkåpor, unga finniga ruffsiga teens, gamla par och nyakära par... och så jag.När Markus Krunegård precis gått på scen så ringde "S".

-Grillen är tänd hjärtat, kom ner på stranden när du är sugen på grillat!

Jag var framme och fotade Markus, hade finkameran med mig ikväll. Lyssnade in "Den som dör får se" och "Ibland gör man rätt ibland gör man fel" och konstaterade att han gör sig bättre i min ipod på svettiga löparrundor än på scen innan Lasse.

Efter den insikten trippade jag sen bort i min nya gråa fina Winnerbäck-munkjacka mot stranden utanför entrén.

Sallad, grillat och Rosé ... du är världs! Kärlek!

Så kom regnet... så kom Lasse... så kom jublet... så kom min gåshud...

..så glömdes regnet bort.


Det är speciellare i mindre städer.. än att se konserter i Stockholm. Jag står precis framför scen.. han skiner mer än han gör på scen i Stockholm.. det är här han ska va, i dom små parkerna.. trots att ja unnar honom all framgång! Kontakten... det är den som gör konerten.

Tror vädergudarna knep åt blåsan under konserten för det var mest små små droppar som kändes mot näsan utanför regncapen. "Du hade tid".. det var den sista... och det klassiska jublet kom precis där det alltid gör.. och Åskan och Halmstad var ett segertåg även denna gång.

Jag diggar verkligen dig Lasse Winnerbäck... på riktigt- Även om det är lite samma... så är du för mig alltid underbar.

Just när han lett det sista leendet över oss "tappra" som han kallade oss.. "- de e inte jag som fryser men tack för all värme!" Och en dans med killen som bytte ut hans gitarrer så öppnade sig himlen och gudarna släppte på trycket... rejält!

Jag har nog aldrig vandrat i ett sånt reng tidigare. (Kände mig som han i duschen i den förra bloggen.) På väg hem... längs vägen som nu förvandlats till ett hav med skrattande fnittriga männsikor som redan gett upp hoppet att behålla sin torrhet så snackade ja me "G" om hennes brustna hjärtans vår, och hur skönt det är att känna.. hur det är att vara den som tackar nej och förstår dom "på andra sidan" helt plötsligt... hur skönt det är att känna att ingenting gör ont just i detta nu. Att smärtor är borta och värme har flyttat in.

Nu sitter jag här... och har bangat Bond.. (eller Bång som Idolmarkus sa... eller va de du "F" som lurade i honom att det var rätt namnt på stället där vi svirade så svetten lackade? *garv* )

Flera är där... men jag är här... där jag valt att stanna..

Jag har ju någon som vaggar mig till söms i natt.. och om 2 dagar syns vi igen.

**

För att få kärlek fyll dig själv med kärlek tills du blir en magnet

***
Det var instruktioner i handboken till min nya frys, om hur man gjorde istärningar. Tack.. har alltid undrat.

********************

Cool nu står datumet på 080808 00:06 .. ska vänta 2 min

Nu! 080808 00:08 Natti
Övriga genrer av MinnaSofia
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 00:51Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint, jag kan känna regnet. Och gåshuden!
Verkligen jättebra.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia