Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken som man kan förlora


kniven i mitt hjärta


jag trodde att jag hade hittat den rätta tjejen för mig
det var inte så vad ska man göra hon ville inte veta av mig
jag börjar snart drunka i mina sorger fan vad det känns jobbigt
jag vill inte ha det så här längre jag är trött på skiten
det är ingen som vill ha mig längre för den jag är.
jag vill ha en tjej som är helt underbar men får jag henne
jag trodde att jag kunde hitta henne i min trädgård men hon fanns inte där.
men jag såg en ros som var svart och jag blev kär för det kanske var min dröm tjej
det var inte de för jag hade fel, jag trodde hon vill ha mig men nej det var inte så.
jag vill inte leva längre just nu för det är ingen som vill ha mig
det känns så hårt i mitt hjärta att bli utnyttjad av alla
jag bara ta en kniv mot min handled och känna smärtan och blodet komma
vill inte men ibland så vill jag bara göra det för att få slut på allt
nånstans så finns det nån som kanske vill vara med mig men den kanske sviker mig.
inget vet hur jag känner mig just nu, det är ingen som vill veta
men jag drömmer att nån vill dela sitt liv med mig men det blir aldrig verklighet
jag blir alltid besviken när jag vaknar när drömmen är borta.
vad ska man göra åt saken? det finns inget att man göra åt saken
jag kommer få leva singel i resten av mitt liv för ingen vill ha mig
för jag är så ful, fet och jobbig.
det är tråkigt att man känner så här men jag måste, annars så blir det bara skit
jag har snart inga vänner kvar för alla bara sviker mig eller ljuger för mig
så snart är jag ensam för mig själv, fan jag hatar det här men det är bara att bita ihop
folk hatar mig för den jag är, det är väldigt jobbigt för jag vil lbara lära känna dom
men det är bara skita i allt och ta nya tag så får man se hur det blir...




Prosa (Novell) av Mysifer
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 03:51



Bookmark and Share


  Paran0id82
Älskade vännen....
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mysifer
Mysifer