Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är ditt

Ofta har jag önskat
att visa dig
att du är allt för mig

Att i din blick så kär
se hur vår vänskaps gror
och märka att du också har de
känslor som i mig bor

På denna dag
säg att du känner likadant som jag
kan ej stå ut med smärtan
om du ej har samma kärlekslag

Jag vill aldrig skiljas från dig
För dig har jag givit mitt hjärta till




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 912 gånger
Publicerad 2005-07-18 15:21



Bookmark and Share


  evefina
vackert :)
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås