Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonblick efter ögonblick




sekund för sekund

gör jag valet

mellan

att vara offer

eller

skapare av min egen verklighet


Jag skapar mig själv dag för dag...


Det är jag

som väljer mina tankar

genom

mitt val av tanke

kan jag välja glädje


Och jag väljer glädje...


När mitt hjärta blödde

och

min själ dog

gick jag ut

tills

jag befann mig mitt på berget


Här

är alla munnar tysta

och

mitt hjärta måste bli stilla


men ändå


JAG VÄLJER LIVET

sa jag högt







Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 772 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-08-08 15:22



Bookmark and Share


  glittertindra
och att välja liv ögonblick efter ögonblick är det som räknas i nuet... och det är det som bygger för en positiv framtid...
2009-10-06

  Night Soul Woman
JAG VÄLJER LIVET sa jag högt

. . . det ger ett mer effektfullt intryck:)

Tack för läsningen
2008-08-10

  papessa
underbart skrivet om självbefarelsedriften, visst väljer man livet och sina egna tankar...
2008-08-09

  ¤Anne¤
Såå vackert skrivet!!
2008-08-09

    Lindizz
Så bra skrivet!
2008-08-09

  Johan Bergstjärna VIP
Men man kan ju lika mycket behöva välja SORGEN... bara man inte låter den bygga bo i håret.
2008-08-08

    ej medlem längre
Du fångar människans stora kamp i dikten... är jag offer eller styr jag själv mitt liv. Det är befriande när man kommit så långt... att man bestämt sig för att själv ta över rodret
2008-08-08

  Ilona _L
Bravo tjejen!
2008-08-08

  devilsangel
Underbart! Precis så...ingen är värd att dö för...ingen...

KRAM
2008-08-08

  * Ammi *
starkt och vackert
2008-08-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vackert sökande dikt, full av hopp mot något nytt... Gillar! Hälsar vännen Fredrik
2008-08-08

  noname_realmind
SÅÅ SANN!!

Har inga ord...

*bokmärkes omedelbums*
2008-08-08

  Carola Zettergren
BRA!!!!
2008-08-08

  anits VIP
En vemodig text
slutet jag väljer livet
känns bra
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP