Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2008-08-08)


Frukterotik

I färsknatten
serverar du
mej fruktsamhet.

Kyssar av passion.
Hud av vindruvssötma.
Dofter av äppelblom.
Smak av citrusgåta.
Värme likt chillins.

Vildhallon häpnar
av din förmåga.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 870 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-08-08 16:15



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Trevigtskrivet om kärlek och en fin påminnelse,
om hur smakfull kärkeken är
2011-05-13

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm.... härlig!
2009-05-23

  Yvonne Vigstrand
Skitmysigt med fruksex *ler*

Bra skrivet!

Kram/Yvonne
2008-12-12

  © anakreon VIP
Inga spår av ambivalens där!
2008-08-09

    Vickin
Så underbar! Känns läskande, fruktig, mysig och varm. Mumsigt bra.
2008-08-09

  Ola Rydberg
härligt fantasifullt
2008-08-09

  noname_realmind
Snyggt frukterotiskt knåpat!

(men vad är chilinis?)
2008-08-09

    deb8
Smaskig erotik och underbart slut!
2008-08-08

  Carl Thomas
snusk med frukt hihi ;)
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn