Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är givetvis ej riktat mot några poeter här på poeter :) Utan till människor som aldrig skulle få för sig att reflektera över livet men som i stället tar sig tid att spekulera kring andras.Kram/ Arwen


Elefanter kan aldrig bli diskreta

dom som inte vet någonting OM
är NI
dom som inte vet MIG
är NI

det enda jag tampas med på dunkla och hotfulla psykologiska bakgårdar
är det faktum att

dom som inte vet någonting om mig är NI

att ni alltid beskäftigt och enfaldigt kommer fortsätta SPEKULERA
bakom ryggen på mig och på övriga av era inbillat hemliga offer




Fri vers av Arwen
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 18:48



Bookmark and Share


  aol
den som inte vet kan hitta på vetskap bravo gillas
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen