Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PMS-tjat

Ilskan
en gammal bannlyst ovän
stapplar in igen
tar kropp
tar tankar
i besittning
jag låter honom alltid vinna
hur lyckas jag?
Den 9:e kokar han över
det brukar bli lindriga till omfattande skador på huset
men så länge vattnet rinner undan nästa dag

mitt liv består av pausen mellan hans våldtäktsliknande penetrering
och jag vet
man ska inte skriva nåt sånt
tänk om våldtagen läser
våldtagen på riktigt

men

han har som sagt korrumperat mig
ilskan
jag har inga gränser
inget hyffs just nu

men får vara ganska nöjd ändock

på ett plan genomskådar jag ju det här
men jag är för insyltad för att orka bry mig
lättare att oansvarigt passiv vänta tills vatten rinner undan




Fri vers av Arwen
Läst 426 gånger
Publicerad 2008-08-08 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen