Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi samspelta?

 

Även om du spelar i moll

och jag i dur

så kan vi väl spela

samma låt?




Fri vers av Spider
Läst 552 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-08 22:56



Bookmark and Share


  micke marin
Ja, det är fanimej det minsta man kan begära.
2008-09-26

  aol
det kan vi bravo
2008-09-24

  Madjori
Låt mig säga så här ...det underlättar ju om handklaveret spelar samma toner.
2008-08-10

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärt och ja bara man visar varandra ömsesidig respekt så kan man spela tillsammans.
2008-08-09

  glittertindra
även dissonanser fungerar ihop... så varför inte moll och dur i samma stycke.. eller så delar man upp det styckevis...
2008-08-09

  Elaine.S VIP
Är man bara "samspelta" så kan moll och dur komplettera varandra...
2008-08-09

  HQ
det är så de bästa låtarna är uppbyggda!
En text som ger utrymme för eftertanke,snyggt!
2008-08-08

  Lyckohäxan Enediel
Ja sålänge man håller sig på samma tema va? Eller?
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider