Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Till slut

Att se men inte röra
så nära inpå
ta på det som ingen ser

Andra sidan rummet
tyst nu...
ingen får veta

Våra ögon möts igen
ögonblickens kommunikation
synkroniserad andning

Biter mig i läppen
Det vi har kan vänta




Fri vers av Joakim Edvardsson
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-09 00:04



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Snyggt!
2008-08-10

  Carola Zettergren
Underbart bra!!!!Grattis till placeringen!!!
2008-08-10

    Sandrew
Fyyyy vad bra. Jag ryser så fruktansvärt mycket. Underbart!!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edvardsson
Joakim Edvardsson