Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-) eller...?


Sjuk morotshumor

När jag stilla
ligger där
sätt inte rouge
på mina kinder

Är det sommar
kan lite morotssaft gå an
Köp då dessa rötter
till extrapris uti butiken

För varför slösa pengar
på det som redan borta är
Ni får aldrig nånsin
tillbaka det ni gett

såvida det ej sker
för er egen skull
Det kan jag nog gå med
Blir nog sista gåvan jag kan ge

Men för att lätta upp det
så här mot slutet av
den smått dödligt sjuka texten
får jag härmed meddela:

"Jag har ingen tanke på
att på länge än
gå och lägga mej
och inget mera göra"

Men köp ni era morötter ändå
och ät med god aptit
och kanske kommer jag
på vespan min

och deltar i er måltid.

Men jag vill ha
min morot riven då.







Fri vers av Dionysius
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius