Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara


Vem är jag för dig
Vem är jag i dina ögon

Se på mig utan smitta från egna tankar

Se på mig som jag naturligt förtjänar

Lär känna mig innan du talar om vad du ser
Jag önskar att du inte alls ser innan du känner djupt

Men vad du än gör så känn inte för vad jag varit
utan känn för vad jag är och ska bliva

Jag är vad jag är men verkligen inte vad jag varit
Framförallt så är det inte vad jag ska vara

Och det min vän
det är jag skyldig till




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 04:26



Bookmark and Share


  Blomster
Att kunna acceptera det som varit och blicka framåt mot det okända med hopp i sinnet är en gåva och finner man någon som älskar en trots allt man gått igenom - ja, då är det mer än nog för att man ska vilja fortsätta framåt och inte låta det förflutna spegla nuet!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg