Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill kanske vara ensam min vän



Dödstrött av det eviga sökandet
De mesta, bästa och flesta vi söka

Varför detta måste från dem alla mig omkring?

Måste ha någon nu
Måste vara någons nu


Stressande tankar besvärar mig


Sjösjuk av ångest slår jag näven i bordet


Uttorkad av sorgens frukt skriker jag "stopp"


Jag min egen lycka skapar och min egna lycka du nu ratar

Tig min vän och vänd dig om
Stega bort och glöm allt som

Den dag jag dig kräver
är den dag du inte kväver

Den dagen om vi låter
jag kommer att se dig åter




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg