Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av sorg



Är sorgen nödvändig min vän?

Behövs sorgen för att neutralisera överdriven lycka, den som kanske blivit till vardag och självklarhet?

Behövs sorgen för att dämpa avundsjukan i din omgivning, vars lycka varit mindre givosam än din?

Behövs sorgen för att få dig att förstå att svåråtkomligt inte betyder bättre?

Behövs sorgen för att få dig att förstå att hålla hårt i dina kära, för morgondagen är ingen självklarhet min vän.




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg