Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktens bana

I reflektioner

över livet som blivit

Över taggtråd och brännmaneter

och genom taggbusksnår klivit

Klyvt själen i två

Förlikelse med ödets svarta skuggor

försökt nå

 

Så kom du då.....

 

Gränsen mellan det som fanns

och det som är

suddades ut

Inser att ingen annanstans

finns den sanna lyckan att finna

än inom mig själv

~Med dig som brygga~




Fri vers av nettizen
Läst 864 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-09 07:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl skrivet om sann lycka, över vågat vatten men med den trygga ankarplatesen, fria vidder och hemmahamnens brygga !
2009-01-15

  glasblåsarblå
så kärleksfullt och innerligt att jag blir salig.
<3
2008-12-10

  Thommy
Mycket fint diktat, gillades mycket.
2008-09-27

  Lejonhjärtas poesi
Insiktsfullt och alldeles ljuvligt kärleksfullt
2008-08-14

  Michaela Dutius
En underbart vacker kärleksdikt- ingen annan stans än inom oss själva- men vi behöver bryggor!
2008-08-11

    Lindizz
Läser om och om igen..vilar ett djup inombords i dessa rader, väldigt vackert! Kram
2008-08-09

    sunnanvind
Vackert....oj vad vackert! Insuper varje rad och njuter i stora mått! Roligt att se dig gumman!Kramen!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen