Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min magiker

Jag gissar att du förtrollade mig från allra första stund
Många prövningar genom åren och stundvis knappt en enda blund

Nya dörrar öppnades, livet fick färg och på något sätt en helt annan ton
Kärleken är den stora drivkraften och vi har aldrig tappat tron

Djupt i mitt hjärta ser jag stjärnor tindra och lysa just för oss
Det har alltid varit menat, du och jag, och att vi ska leva detta liv ihop

Jag älskar dig min magiker och njuter av att du finns här hos mig
Gud har hela äran, Han förde mig till dig och tände kärlekens bloss




Fri vers av Modesty73
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-09 10:02



Bookmark and Share


    Pytteliten
Jättefin!!!!
2008-08-10

  T.Pedersen
småtråkig dikt, känns som amn hölrt detta många gånger tidigare... men allt e ju känslor så...vem e jag att dömma egentligen
2008-08-10

  Kalle.O
Magisk text om hur det är att hitta rätt i kärleken och i livet!!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Modesty73
Modesty73