Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vänskap

 

ömsesidighet

kräver också full respekt

för att nå vänskap




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-09 15:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...och vad menas då med
r e s p e k t .....?
Kom på i en relation
att även detta
så vanliga ord och begrepp
behöver definieras
och "översättas" i hur
praktisera.

Snyggt skrivet!
2008-08-09

  * Ammi *
instämmer
2008-08-09

  Kalle.O
Kan inte sägas bättre...
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP