Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


vill va med dig

Min själ gråter, men inte jag.
Jag saknar dig så.
Jag vill inget hellre än att vara hos dig, men du är så långt bort.
Kan inte nå dig.
Du finns där, jag hör din röst.
Men du är så långt bort.
Jag vill gråta, men kan inte.
Bara min själ kan gråta.
Å vad jag saknar dig, så mycket.
Kom till mig, min älskling.




Fri vers av Mysifer
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 16:28



Bookmark and Share


  Paran0id82
Den känns....
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mysifer
Mysifer