Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar stopp

Jag kan inte älska någon
som med hjälp av kemiska substanser tömmer in och ut all sin kärlek genom en kanyl.

 

Jag dricker mig istället full
av tårar.




Övriga genrer av wedquinna
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-09 16:40



Bookmark and Share


  Smurfan
sorglig....men fin.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna