Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
moln ser ofta svarta ut underifrån


Längtan efter molnen

Molnskådare
Se upp
för ser ni ner
får ni inte det ni vill

men passa ändå på
när ni är där uppe
Se tillbaka
ner igen

få det perspektiv
som livet inte ger
här nere hos oss
med alla fötterna på jorden

Och när ni flyger
där bland molnen
ta med bara lite grann
av den känslan

tillbaka hit ner
till mig
som inte hittat
mina egna vingar än.




Fri vers av Dionysius
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-08-09 17:01



Bookmark and Share


  jardan
Vilka bilder din härliga text ger mej, vilken spännande färd och det är klart att jag tar med mej lite.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius