Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten fräckis


Jag vill åka skidor på din nästipp (fniss)

Jag vill åka skidor
på din söta nästipp
världens finaste hoppbacke
Får jag det
om jag inte lämnar något spår?

Men finns däruppe inget före
fortsätter jag längre ner
åker längdåkning
mellan kullarna
med riktning söderut

och ju närmre målet
jag kommer
desto tätare blir snåren
men gladare blir jag
och spåret ännu mera glatt

och framme vid den gladaste
platsen här i världen
slutar denna text :-)







Fri vers av Dionysius
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 17:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
Varm och kärleksfull text...inte fräck alls utan helt enkelt underbart charmig.
2008-08-28

    Melona
skrattar lite

rätt charmig
2008-08-15

  Kalle.O
Där kan hända otäcka saker, men jag håller med dig, har man väl lyckats ta sig dit får (måste) man vara glad...
Annorlunda och kul text!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius