Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allergi

 

ska vi leka låtsasleken

är du inte medlem i sociala klubben

 

jag vill vara med

m ä n n i s k o r

du vet sådana där

gammaldags som man

kan lita på i ur och skur

 

jag vill kunna lita på att vänner

är uppriktiga när jag är det

att man inte säger ett och

menar ett annat

har blivit allergisk mot

manipulationer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 18:02



Bookmark and Share


  Ilona _L
Den allergin delar jag!
Även om man inte alltid blir så populär...för "folk" är rädda.
2008-08-09

  * Ammi *
ja du där tänker vi lika, men just idag läste jag följande: "du kan inte säga sanningen jämt och tro att alla ska älska dig", hur tolkar man det?
att vi inte ska vara uppriktiga? livet är konstigt ...
2008-08-09

  Gunilla VIP
Jag är också allergisk!
Underbara rader för
äktheten människor
emellan!
2008-08-09

  Mats Henricson
Manipulerande människor ÄR ,ofta, också Dominanta, Hänsynslösa och Överlägsna, tre MYCKET MOTBJUDANDE egenskaper !
2008-08-09

  Kalle.O
Inte finns det några medicinska kurer för det heller...
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP