Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Sann mot sig själv

 

man möts

livet förändras

vi

divergerar och konvergerar

kommer till

vägkorsningar

fattar nya

beslut

och

är

inte längre

densamma

 

det må vara

sorgligt som

avsked

att lämna

något man vants vid

men

ibland är det

alldeles

nödvändigt

om man vill vara

sann

mot

sig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 18:05



Bookmark and Share


  Regular
Kloka ord, fin text och jag gillar hur du radbryter i just denna...ger texten en härlig takt när man läser den
2008-08-10

  Gunilla VIP
Så sant!
Svårt att separera
sig från något invant,
men ibland livsnödvändigt,
då det invanda kan vara kvävande!
2008-08-09

    ej medlem längre
Kloka ord.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP