Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten när vita änglar kommer för att hämta mig


och


När Allt som en gång

var viktigt

försvinner



Säg aldrig

att Du en gång

älskade mig


för att


Du älskade aldrig mig !



Du begravde mig levande ...



Man begraver inte levande

dem som man en gång älskade...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 541 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-09 20:36



Bookmark and Share


  Maria T
Nää, så gör man inte.
Tragiskt
2008-08-10

  anits VIP
sorgligt mycket sorgligt
2008-08-10

    StinusFinus
Nu börjar det låta bittert, fast det är väl då det är som mest smärtsamt förmodar jag.
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic