Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men man väljer ju själv sin livsväg (glömde det på vägen)


Livets vägval


Undrar vem jag vore
om jag vänt höger eller vänster
om jag valt den andra vägen
Ej rusat  fram i all lägen



Undrar vem jag vore
om jag valt att
stanna vid ljus så rött
Tittat på dem jag mött


Undrar vem jag vore
om jag lyssnat till min inre röst
inte blott de andra lytt
Vad skulle det betytt?






Fri vers av Nic
Läst 792 gånger
Publicerad 2005-07-18 20:10



Bookmark and Share


  Eder Krille
kanon diktat
härligt med rimmande
gillar speciellt slutstycket
2006-01-26

  aftermath
mycket mycket bra.
2005-07-19

  BaraEnFlicka
Genialiskt!....Blir till en favvo!!!..Fy fan digga den..vem har int stannat upp o tänkt vad skule hänt om jag gjrt så där i stället?...
2005-07-19

  Niklas Gladh
Fastnade direkt. (Har nämligen skrivit en själv med samma titel för några år sen som jag publicerade här i våras)
Din är kanonbra!
/ Niklas
2005-07-19

  Ola Rydberg
MM känner igen mig starkt
här
bra !!
2005-07-18

  Bodil Sandberg VIP
Ja något svar lär man aldrig få på dessa livets frågor men det är nog görviktigt att ändå ställa dom...tack för en fin dikt
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic