Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer att vi säger mindre snälla saker
Alla vet hur sådana ord kan bränna
Vi får inte glömma att ta tillbaks dem




Ord som bränner

 

orden bränner

brännande

ord

 

ta dem

tillbaks

snälla

 

ta

tillbaks

dem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 22:03



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Orden kan inte suddas bort, men en uppriktig ursäkt gör susen, åtminstone för mig.
2008-08-10

  Ilona _L
kan man någonsin det?
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP