Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag i februari 2008...


Smärta

Den dagen du slutar höra av dig.
Den dagen du inte längre svarar.
Den dagen, kan den komma?
Kan den dagen komma då jag måste släppa dig?
Då jag måste låta dig gå vidare?
Kan den dagen komma då du hatar mig?
Jag vet inte.
Jag vet bara att jag älskar dig än.
Det gör ont, men smärtan släpper.
Men smärtan att veta att du snart tillhör
En annan gör så ont.
Jag vill vara den där speciella flickan för dig-
Den som får ditt hjärta att hoppa över ett slag.
Den som får dig att le.
Den som får dig att må bra.




Fri vers av Paran0id82
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-08-09 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82