Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sunryu


SAKNAD

I natt - min syster
kom du till mig i drömmen
med lekar - och gråt

Idag - min barndom
kom nära mig i ljuset
av leende bild




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-10 06:06

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Quasimodo
Minnen i drömmar som fäster sig i dagen som blir !!
2008-08-10

  Elaine.S VIP
Sån finstämd känslosam läsning...
2008-08-10

  © anakreon VIP
Vackert och kärleksfullt formulerat
2008-08-10

    ej medlem längre
Bilder kan väcka känslor till liv ...
2008-08-10

    ej medlem längre
Fint skrivet om saknad.
2008-08-10

    papillon
Oj,oj, den här kommer nära mig!
Och om man blir gammal till sinnet, Svenna - jo, förhoppningsvis kan alla bli det, gammal, klokare, mer erfaren och med vidare utblick.
Gammal och förstelnad är däremot inte samma sak
2008-08-10

    snöö
En skön dröm, väl beskriven. Ibland kan det vara tungt att vakna.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP