Djupdykningarna har varit många
Det är faktiskt sant, att för varje gång man kommer upp har man något viktigt med sig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupdykningarna har varit många
Det är faktiskt sant, att för varje gång man kommer upp har man något viktigt med sig



Styrka på väg

 

larvstadiet krälade

diken

puppan dinglade

okläckt

 

fjärilsbusken

väntar nu

styrka

på väg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 09:33



Bookmark and Share


  Regular
Hoppfull text med värme...som sprider sig
2008-08-10

  Kalle.O
Det spritter i hela mig av att läsa detta...
Underbart!!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP