Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

62. Äkta frihet



Skapelsen är lagd under förgängelsen
Jag är hotad av meningslöshet och kaos
Jag letar efter mål och färdriktning

Herre, klä mig i sökandets dräkt
lär mig leta fram barnet i mig
barnet som är nyfiket och äkta

Helige Ande, plantera Din sanning i mig
så jag kan lära känna sanningen
Sanningen och kärleken hör ihop

Kristus är hos Fadern för evigt
och jag är befriad genom Sonen
Min tillvaro kan få en mening

Herre, öppna mina ögon så jag kan förstå
att jag kan göra en insats, hjälpa till
att bygga en bättre värld, en värld
där barnen fritt kan leka och växa till



I dag tänker jag särskilt på alla människor,
barn, i Georgien som drabbats av kriget
Herre, skynda till deras räddning









Fri vers av Maria T
Läst 572 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-10 11:38



Bookmark and Share


  KristinaE
I bön tillsammans - delar vi hopp och försoning - bedjande ord om... något bättre!
2008-09-05

  KristinaE
I bön tillsammans - delar vi hopp och försoning - bedjande ord om... något bättre!
2008-09-05

  anits VIP
En bön att instämma i
2008-08-16

  Bibbi VIP
Instämmer till 100% i denna bön.
2008-08-13

  Kalle.O
Du skriver så fint! Och jag går in i bön med dig....
2008-08-12

  Michaela Dutius
ja den bönen instämmer jag i med gråten i halsen!
2008-08-12

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-11

  mare VIP
..mycket fin och vacker bön !!
2008-08-11

  Smurfan
Applåd!
Fin, och Jesus hör bön tack o lov!
Ber med dig! Tänker samma som du!
Det blir ett bokmärke också!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T